www.mooimoments.nl

Koninginnepage 

Koninginnepage Dit is een van de mooiste vlinders en naar deze vlinder was ik al lang op zoek. Eindelijk is het lukt om de Koninginnepage op de foto te zetten. Deze foto is gemaakt in de omgeving van Vens.

Apollovlinder 

Apollovlinder De Apollovlinder is een van de grootste vlinders die in het Aostadal vliegen. Deze foto is gemaakt bij Ozein in het dal richting Cogne.

Witgezoomd spikkeldikkopje 

Witgezoomd spikkeldikkopje In het Aostadal vliegen meerdere soorten dikkopjes, één van de grotere dikkopjes is het witgezoomde spikkeldikkopje. Vergeleken met een aardbeivlinder is dit een reus. Deze foto is gemaakt op 24 juni 2013 in de buurt van Ozein in het Aostadal.

Mineraal etende vlinders bij Vens. 

Mineraal etende vlinders bij Vens. Deze foto is gemaakt bij Vens. Op een landweg zaten meerdere vlinders (met name dambordjes) op uitwerpselen mineralen te eten.

Blik op Cogne 

Blik op Cogne Deze foto is gemaakt op 24 juni 2013, bij Cogne.

Titania's parelmoervlinder 

Titania's parelmoervlinder Zondag zijn we teruggekomen van 3 weken vakantie in het Aostadal. We hebben veel foto's gemaakt, deze komende tijd zullen op deze pagina foto's worden toegevoegd. De eerste foto is van een Titania's parelmoervlinder die we op 8 juli 2013 hebben gezien bij Lillaz in het Cognedal. In totaal hebben we meer dan 50 soorten vlinders gezien.

Voorbereidingen aostadal 2013 

Voorbereidingen aostadal 2013 Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis in 2013, namelijk 3 weken vakantie (fotograferen) in het Aostadal (22 juni t/m 13 juli 2013).
De appartementen zijn al geboekt, nu zijn we druk met het plannen van de gebieden die we willen bezoeken.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston